Familieyoga

Familieyoga i Valby

Familieyoga giver børn og voksne en mulighed for at bevæge sig, stresse af og have det sjovt sammen. Det er en andeledes måde at være sammen på: I familieyoga får man lov til at dele et sanseligt, kropsligt, roligt, smuk og fantasifuld univers med sit barn.

Vi laver enkle, legende yogaøvelser, sammen og hver for sig. Alle kan være med. Vi giver også massage: Forældre til børn og børn til forældre. Timerne afsluttes med en kort savasana (afspænding).

På udvalgte lørdage underviser jeg i familieyoga i Yoga med vinger, Valby.

Jeg kan også bookes til at undervise i familieyoga til arrangementer  i virksomheder, på biblioteker, kulturhuse mm. Kontakt mig for mere info.

Det siger deltagerne:
“Jeg har sammen med min søn på 6 år deltaget flere gange i familieyoga hos Tiia. Min søn synes, at de forskellige øvelser med inspiration fra dyreverdenen har været rigtig sjove, så han har stolt også derhjemme vist, hvordan man laver en giraf, løve, ørn osv. Tiia har skabt en rolig og afslappende stemning, hvor der har været plads til både motion og efterfølgende massage. Det har skabt glæde hos os at gå til yoga hos Tiia, så hun får vores varmeste anbefalinger.”
– Päivi Eversbusch, Frederiksberg 

“Vi har været glade for at gå til yoga hos Tiia. Vi følte os velkommen på holdet lige fra vi kom ind af døren. Det bedste, synes jeg, er at der er plads til alle. Min datter er meget genert, når hun skal prøve noget nyt, men Tiia prøvede på ingen måde at presse hende, eller få mig til at presse hende – det var rigtig dejligt. Programmerne vi lavede, var sjove.”
– Astrid, med Ingeborg 5 år

“Ella, som er 3 år, og jeg har gået til yoga sammen hos Tiia i efteråret 2015 – og vi har elsket det! Vi har nydt at have dette sammen – og hver gang er vi kommet glade og “genopfyldte” hjem. Tiia har virkelig været en nærværende, blid og dejlig underviser, der har formået at gøre yogaen til en dejlig aktivitet – selv for en 3-årig. Tak for det! “
– Johanne Smith-Nielsen, Cand. psych. aut., PhD